, ,

Türk Vatandaşlığının Bedeli…

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan Yönetmelik ile Türk vatandaşlığı kazanma şartları değiştirildi.

Buna göre aşağıdaki durumlarda vatandaşlık hakkı söz konusu olabilir;
a) En az 2 milyon USD tutarında sabit sermaye yatırımı gerçekleştirmek,
b) En az 1 milyon USD tutarında gayrimenkulu 3 yıl süreyle elinde tutmak,
c) En az 100 kişilik istihdam sağlamak,
d) En az 3 milyon USD tutarında mevduatı 3 yıl hesapta tutmak,
e) En az 3 milyon USD tutarında devlet borçlanma araçlarını 3 yıl tutmak.

Kaynak: Resmi Gazete

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir